Park Sounds 2017

Johnossi

Huskvarna Folkets Park har en speciell relation till Johnossi. Det var här dom blev av med sin festivaloskuld i augusti 2004 på Hovstockfestivalen, ett halvår innan deras debutalbum släpptes. Allt sedan dess har bandet en speciell plats i våra hjärtan. En konsert med Johnossi är en energikick som få artister kan förmedla med samma självsäkerhet och känsla som John och Oskar. Närheten mellan artist o publik i Teaterladan är något som måste upplevas för att förstå vad vi menar, den där glädjen o känslan som bara en fantastisk livekonsert kan förmedla! När du är i nuet och tiden står stilla och allt annat inte har någon som helst betydelse.

För en månad sedan släppte bandet sitt femte album “Blood Jungle”, som innehåller flera kommande hits bl a “Got your gun” och “On the roll” och singeln “Air is free”, gjord i samarbete med Joakim Berg i kent.

Johnossi har precis avverkat spelningar inför utsålda lokaler i bl a: Berlin, Hamburg, London, New York, Amsterdam, Zurich, Vienna, München och Göteborg.